Brainstorm sessie met Camilla en Emma

Wanneer je fanatiek met fotografie bezig bent is het geweldig als je de volgende stap kan zetten; een eigen fotostudio. Maar als je de studio hebt krijg je er naast iets geweldigs ook heel wat vragen bij. Hoe ga je zorgen voor bekendheid? Wat ga je eigenlijk fotograferen? Hoeveel vraag je voor een fotoshoot? Wat kan je naast fotoshoots nog meer doen? Hoogste tijd voor een brainstormsessie.

_MG_4692

Samen met Camilla en Emma hebben we gisteren een geweldige dag gehad. We hebben vooral gedacht over creatieve en gezellige sessies die we in de studio kunnen hebben. We hebben alle drie heel veel ideeën opgeschreven welke zo out of the box konden zijn als we konden verzinnen. Ik weet niet zeker of de jacuzzi er ooit komt, maar het idee staat op papier. Zo ook de aanwezigheid van bordspelletjes, radiografisch bestuurbare wagentjes ter ontspanning tussen de shoots door en een groot stuk leeg papier waar elke bezoeker iets met stift op kan schrijven. Dit is iets wat ik ook bij veel couchsurfers heb gezien, en dat is echt onwijs leuk.

Concreet plan

Het meest concrete plan is een kleine receptie welke ik aanstaande vrijdag wil houden. Een gezellige groep couchsurfers uit de omgeving (en wellicht die tijdelijk in Arnhem verblijven) komen gezellig langs. Terwijl we ons allemaal klaar maken om vrijdag-avond uit te gaan en zo het weekend te beginnen, hebben we een drankje en maken we mooie foto’s. Gezelligheid en creativiteit, een perfecte combinatie.

En verder?

Verder zijn er heel veel concepten, steekwoorden en ideeën. Het is vooral nu belangrijk om alles wat ik écht in de studio moet hebben, er te krijgen. Dus nog een bureau/werktafel, de cadeau-gekregen-spiegel en een aantal mooie foto’s op canvas geprint.

We zouden rond 6u naar huis gaan. Echter, 9 uur zaten we er nog en Emma lag zelfs al te slapen in de studio. En tóch hebben we het idee dat we nog heel veel meer te bespreken en bedenken hebben. Snel dus een vervolgsessie, met nog meer goede ideeën!

Heb jij een goed creatief of leuk idee? Laat het ons weten! We staan altijd open voor creatieve gave ideeën.

_MG_4699

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *RANDOM POSTS

No posts available

ABOUT ME

steve-o-ii

I'm a blogger who likes to travel, take photos, write stories about my adventures, do bicycle trips, model and print 3D, create websites, create video's, play airsoft, watch Formula 1 and much more.

Got any questions? contact me or send me a message through Facebook.